Nederland

Nederland: Zuidroute

Steden en landschappen
Amsterdam Rondreis.
Vanaf €562 p.p.
last-minute

Hoogtepunten van deze reis

Fiets door het Groene Hart van Holland

Historische steden Amsterdam & Rotterdam

Windmolens bij Kinderdijk & Zaanse Schans

Schip met max. 100 passagiers

Begeleiding
 • Begeleid: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Deels begeleid: dagelijkse bespreking door de reisleider, u fietst individueel in eigen tempo, reisleider is telefonisch bereikbaar
 • Individueel: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Individueel Deels begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1
Reisduur
tijd2 Created with Sketch. 8 dagen

Fiets-vaarvakantie Nederland: Zuidroute | De Amsterdam & De Nassau

Wij denken dat het niet beter wordt, dan de Zuidroute van Holland aan boord van uw ‘thuis, van huis’, het schip De Amsterdam of De Nassau.

Tijdens deze aangename fiets-vaarvakantie, krijgt u niet alleen de kans om een aantal bekende plaatsen te bezoeken, maar u zult ook een heel andere, minder bekende kant van Nederland ontdekken. Fietsend door het Groene Hart ziet u een landschap van water, weilanden, grazende koeien, windmolens en pittoreske boerderijen… Hollandser is er haast niet!

Hierdoor is de Zuidroute is de perfecte reis voor iedereen die zoveel mogelijk authentiek Holland in één week wil zien. Geniet van het natuurschoon in het Groene Hart en breng een bezoek aan levendig Amsterdam; Utrecht, het geografische centrum van Nederland; Rotterdam, de grootste haven van Europa; Delft, beroemd om zijn Delftsblauw en schilder Johannes Vermeer; en Haarlem, met zijn hofjes en vele watertjes. Andere bezienswaardigheden zijn de kaas- en kaarsenstad Gouda, de molens bij Kinderdijk, de zilverstad Schoonhoven, de duinen en stranden van de Noordzeekust, en de Zaanse Schans.

Tip: boek een begeleide variant van deze reis, aan boord van De Amsterdam. Op enkele vertrekdata kunt u een volledig begeleide optie boeken. Dat betekent dat u met een reisbegeleider in een kleine groep van max. 20 gasten uw fietstochten zal maken. De toeslag voor deze ‘volledig begeleide’ optie bedraagt € 125 pp. in 2020 en € 130 pp. in 2021. Indien u op één van deze data al een semi-begeleide reis hebt geboekt, kunt u hiervan een ‘volledig-begeleide’ reis maken (beperkte beschikbaarheid). Voor 2020 zijn de data op De Amsterdam: 02 mei en 23 juni, 13 juni, 29 augustus en 12 september. Voor 2021 zijn de data op De Amsterdam: 8, 15, 22, 29, 5, 12 en 19 juni, 4, 11 en 18 september.

2020: De reizen met De Nassau beginnen en eindigen op ZATERDAG,
2021: De reizen met Nassau beginnen en eindigen op ZONDAG.

 

 

Dag-tot-dag programma met De Amsterdam

Onderdelen die cursief gedrukt zijn, worden door het schip gevaren.
Alle afstanden zijn “geschatte afstanden” van de aanbevolen fietsroutes.
De beschreven route is onder voorbehoud.

Dag 1 (za): Amsterdam

Boarding en check-in. De bemanning verwelkomt u graag tussen 14.00 en 16.30 uur aan boord. Maak van de gelegenheid gebruik om vandaag nog het centrum van Amsterdam te verkennen, een rondvaart te maken of een museum te bezoeken. Om 17.00 uur graag weer aan boord zijn voor een welkomstdrankje en de veiligheidsinstructies. Dan is het tijd voor het diner en gevolgd door de eerste briefing aan boord. U overnacht aan boord in Amsterdam.

Dag 2 (zo): Amsterdam – Breukelen | Breukelen – Utrecht (25 km of 40 km) | Utrecht – Rotterdam

Uw eerste fietstocht begint in Breukelen. U rijdt langs de prachtige en kronkelende rivier de Vecht met zijn betoverende decor van kastelen, landhuizen en schilderachtige theehuizen. U volgt de Vecht naar het centrum van Utrecht waar u de prachtige historische binnenstad kunt verkennen: de Domkerk met zijn toren, de grachten, bijzondere winkels en leuke cafés. In de middag gaat u per schip verder van Utrecht naar Rotterdam

Dag 3 (ma): Rotterdam – Schiedam – Delft – Rotterdam (28 km of 50 km)

Vandaag fietst u via de ‘jeneverstad’ Schiedam en door het Delfland naar Delft, natuurlijk beroemd om zijn blauwe aardewerk. Bezoek de prachtige binnenstad met de grachten, pittoreske straatjes, bruggen en steegjes. Voor velen is een bezoek aan de Delftse aardewerkfabriek een van de hoogtepunten van hun reis. Daarna fietst u terug naar Rotterdam, waar u ’s avonds een korte stadswandeling kunt maken.

Dag 4 (di): Rotterdam – Alblasserdam per ‘waterbus’ | Kinderdijk – (Gouda) – Schoonhoven (30 km of 58 km)

Vandaag kunt u het eerste deel fietsen of met de ‘waterbus’ naar Alblasserdam. Vanaf daar is het maar een paar minuten fietsen voor u Kinderdijk bereikt; het UNESCO-cultuurerfgoed, met een indrukwekkende rij van 19 molens. U kunt nu kiezen of u de langere fietstocht met een bezoek aan de prachtige kaas- en kaarsenstad Gouda maakt of de korte fietstocht door de Alblasserwaard. Beide tochten eindigen in de ‘zilverstad’ Schoonhoven, waar u een zilversmid kunt bezoeken.

Dag 5 (woe): Schoonhoven – Oudewater – Utrecht (45 km) | Utrecht – Haarlem

Vandaag fietst u vanuit Schoonhoven door het prachtige Groene Hart van Nederland langs dorpjes en rustige wegen naar Utrecht. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan een traditionele kaasboerderij en in Oudewater kunt u de Heksenwaag bezoeken. In de namiddag vaart het schip van Utrecht naar Haarlem.

Dag 6 (do): Haarlem – Noordzeekust – Haarlem (40 km of 50 km) | Haarlem – Zaandam

Ook vandaag is er weer keuze uit 2 fietstochten. Beide tochten nemen u mee door de prachtige Kennemerduinen, een nationaal park waar u verschillende vogelsoorten, Schotse Hooglanders en Shetlandpony’s kunt vinden. Na een bezoek aan Bloemendaal en Zandvoort fietst u door de bossen en het centrum van Haarlem terug naar het schip. De langere fietstocht leidt nog naar de grootste stoommachine ter wereld – het Cruquiusgemaal – en terug naar Haarlem. Tijdens het diner vaart uw schip naar Zaandam.

Dag 7 (vr): Zaandam – Amsterdam (30 km of 45 km)

Vanuit Zaandam brengt uw laatste fietsdag u allereerst naar de Zaanse Schans (gratis toegang), met zijn prachtige windmolens, een Oudhollands dorp met traditionele houten huizen, een kaasboerderij en een traditionele klompenmakerij. Na het verkennen van het museum fietst u door het recreatiegebied ’t Twiske terug naar Amsterdam. ’s Middags en ’s avonds hebt u alle tijd om alles te zien en doen wat deze stad te bieden heeft. Als u niet op de eerste dag een rondvaart hebt gemaakt, heeft u vandaag de gelegenheid om dat te doen.

Dag 8 (za): Amsterdam

Einde van de reis: afscheid en van boord, na het ontbijt tot 9.30 uur.

Goed om te weten

Onderdelen die cursief gedrukt zijn, worden door het schip gevaren.
Alle afstanden zijn “geschatte afstanden” van de aanbevolen fietsroutes.
De beschreven route is onder voorbehoud.

De reisdetails zijn behoudens wijzigingen, o.a. als gevolg van nautische, technische of meteorologische oorzaken.

 • Aan boord is een deskundige en meertalige reisleider aanwezig. Hij/zij zal u tijdens de dagelijkse briefings van alle nodige informatie voorzien. U fietst de tochten zelfstandig, in uw eigen tempo, met behulp van een gedetailleerde fietskaart, GPS-routes en uitgeprinte routebeschrijvingen (beschikbaar aan boord).
 • De reisleider fietst ook de dagelijkse tochten en is – ter ondersteuning – bij noodgevallen of bij technische storingen van de fiets bereikbaar via zijn mobiele telefoon.
 • Tijdens de dagen dat er meerdere fietsopties mogelijk zijn, kunnen niet alle genoemde hoogtepunten bezocht worden tijdens de kortere fietsopties.
 • Indien u de voorkeur geeft aan een rustdag, kunt u de fietstocht overslaan en ontspannen aan boord terwijl het schip naar de volgende stad vaart. Omdat er geen lunch zal worden geserveerd, kunt u van uw eigen lunchpakket eten.
 • Op de aankomstdag (eerste) dag is het mogelijk om vanaf 11.00 uur uw bagage aan boord te plaatsen.

Dag-tot-dag programma met De Nassau

Onderdelen die cursief gedrukt zijn, worden door het schip gevaren.
Alle afstanden zijn “geschatte afstanden” van de aanbevolen fietsroutes.
De beschreven route is onder voorbehoud.

Onderdelen die cursief gedrukt zijn, worden door het schip gevaren.
Alle afstanden zijn “geschatte afstanden” van de aanbevolen fietsroutes.
De beschreven route is onder voorbehoud.

Dag 1: Amsterdam – Haarlem

Inschepen en inchecken tussen 14.00 en 16.30 uur in Amsterdam. In de namiddag vaart het schip naar Haarlem. Zo rond 17.00 uur wordt u uitgenodigd voor een welkomstdrankje en de eerste briefing, met o.a. de veiligheidsinstructies

Dag 2: Haarlem – Noordzeekust – Haarlem (40 km of 50 km) | Haarlem – Zaandam

Vandaag kunt u kiezen uit 2 fietstochten. Beide tochten nemen u mee door de prachtige Kennemerduinen, een nationaal park waar u verschillende vogelsoorten, Schotse Hooglanders en Shetlandpony’s kunt spotten. Na een bezoek aan Bloemendaal en Zandvoort fietst u door de bossen en het centrum van Haarlem terug naar het schip. De langere fietstocht leidt u naar de grootste stoommachine ter wereld – het Cruquius-gemaal – en terug naar Haarlem. Tijdens het diner vaart het schip naar Zaandam.

Dag 3: Zaandam – Amsterdam (30 km of 45 km)

Vanuit Zaandam fietst u naar de Zaanse Schans (gratis toegang) met zijn prachtige molens, een Oudhollands dorp met traditionele houten huizen, een kaasboerderij en een traditionele klompenmakerij. Na het bezoek aan dit bijzondere museum fietst u door het recreatiegebied ’t Twiske terug naar Amsterdam. Hier kunt u ’s middags en ’s avonds alle bezienswaardigheden ontdekken en van de gelegenheid gebruikmaken om te gaan winkelen, een rondvaart te maken of een museum te bezoeken. Of allemaal!

Dag 4: Amsterdam – Breukelen | Breukelen – Utrecht | Utrecht – Rotterdam (25 km of 40 km)

Het schip vaart ’s ochtends naar Breukelen, waar uw fietstocht van vandaag begint. U rijdt langs de prachtige en kronkelende rivier de Vecht met zijn betoverende decor van kastelen, imposante landhuizen en schilderachtige theehuizen. U volgt de Vecht naar het centrum van Utrecht waar u de prachtige historische binnenstad op uw gemak kunt verkennen: de Domkerk met zijn toren, de grachten, bijzondere winkels en leuke cafés. In de middag gaat u per schip verder van Utrecht naar Rotterdam.

Dag 5: Rotterdam – Schiedam – Delft – Rotterdam (28 km of 50 km)

Vandaag fietst u vanuit Rotterdam, via de ‘jeneverstad’ Schiedam en door het Delfland naar Delft, beroemd om zijn blauwe aardewerk. Bezoek de prachtige binnenstad met zijn kleine grachten, pittoreske straatjes, bruggen en steegjes. Voor velen is een bezoek aan de Delfts aardewerkfabriek een van de hoogtepunten van hun reis. Na dit bezoek fietst u terug naar Rotterdam, waar u ’s avonds een korte stadswandeling kunt maken.

Dag 6: Rotterdam – Alblasserdam per ‘waterbus’ | Kinderdijk – (Gouda) – Schoonhoven (30 km of 58 km

Vandaag kunt u het eerste deel per fiets of met de ‘waterbus’ naar Alblasserdam. Vanaf hier is het nog maar een paar minuten fietsen voor u Kinderdijk bereikt – het UNESCO-cultuurerfgoed, met de indrukwekkende rij van 19 molens). Dan hebt u wederom de keuze: maakt u de langere fietstocht met een bezoek aan de prachtige kaarsen- en kaasstad Gouda of wordt het de korte tocht door de Alblasserwaard. Beide fietstochten eindigen in de ‘zilverstad’ Schoonhoven, waar u een zilversmid kunt bezoeken.

Dag 7: Schoonhoven – Oudewater – Utrecht | Utrecht – Amsterdam (45 km)

Vanuit Schoonhoven fietst u vandaag door het prachtige Groene Hart van Nederland langs dorpjes en rustige wegen naar Utrecht. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan een traditionele kaasboerderij en in Oudewater kunt u de Heksenwaag bezoeken. In de namiddag vaart het schip van Utrecht naar Amsterdam.

Dag 8: Amsterdam

Einde van de reis: afscheid en van boord, na het ontbijt tot 9.30 uur.

Goed om te weten

Onderdelen die cursief gedrukt zijn, worden door het schip gevaren.
Alle afstanden zijn “geschatte afstanden” van de aanbevolen fietsroutes.
De beschreven route is onder voorbehoud.

De reisdetails zijn behoudens wijzigingen, o.a. als gevolg van nautische, technische of meteorologische oorzaken.

 • Aan boord is een deskundige en meertalige reisleider aanwezig. Hij/zij zal u tijdens de dagelijkse briefings van alle nodige informatie voorzien. U fietst de tochten zelfstandig, in uw eigen tempo, met behulp van een gedetailleerde fietskaart, GPS-routes en uitgeprinte routebeschrijvingen (beschikbaar aan boord).
 • De reisleider fietst ook de dagelijkse tochten en is – ter ondersteuning – bij noodgevallen of bij technische storingen van de fiets bereikbaar via zijn mobiele telefoon.
 • Tijdens de dagen dat er meerdere fietsopties mogelijk zijn, kunnen niet alle genoemde hoogtepunten bezocht worden tijdens de kortere fietsopties.
 • Indien u de voorkeur geeft aan een rustdag, kunt u de fietstocht overslaan en ontspannen aan boord terwijl het schip naar de volgende stad vaart. Omdat er geen lunch zal worden geserveerd, kunt u van uw eigen lunchpakket eten.
 • Op de aankomstdag (eerste) dag is het mogelijk om vanaf 11.00 uur uw bagage aan boord te plaatsen.

Prijzen en informatie

Nodig een vriend uit voor de helft van de prijs. Voer de kortingscode LAST25 in bij de reservering.
Deze aanbieding is geldig voor alle vertrekken in 2020.
De korting is alleen geldig voor nieuwe boekingen en kan niet worden gecombineerd met andere kortingsaanbiedingen.

Onze speciale aanbieding is geldig tot 15 september 2020.

Prijzen en beschikbaarheid

Hieronder ziet u een overzicht van de beschikbare (blauwe) data; de gele stip betekent, dat er op deze datum 2 of minder hutten beschikbaar zijn, oranje is ‘op aanvraag’ en rood betekent dat er op deze datum geen hutten beschikbaar zijn. Klik vervolgens op de gewenste datum. Daarna kiest u uw schip (sommige reizen hebben slechts één schip, en daarom is er geen keuze), het aantal hutten in de gewenste (en beschikbare) categorie, eventuele gewenste extra producten, en ‘lokale kosten’ (zoals speciale dieetwensen, die u meestal aan boord betaalt). Aan de rechterkant vindt u het ‘Boekingsoverzicht’. Na het invullen van uw voorkeuren en benodigde informatie klikt u op ‘Boek nu’ om uw boeking af te ronden. 

 • Available
 • 2 or less available
 • On request
 • Not available
Departure date -

Choose preferred ship

Please select your cabin(s)

Prijsoverzicht - 2021
Hutsoort Voor Periode A Periode B Periode C Periode D
DNA: 2-persoonshut benedendek 2 pers. € 599 € 749 € 849 € 899 DNA: Superior 2-persoonshut benedendek 2 pers. € 649 € 799 € 899 € 949 DAM: 2-persoonshut benedendek 2 pers. € 699 € 849 € 949 € 999 DNA: 1-pers.hut benedendek (max. 1) 1 pers. € 908.70 € 1103.70 € 1233.70 € 1298.70 DNA: 2-persoonshut voor alleengebruik benedendek (max. 3) 1 pers. € 898.50 € 1123.50 € 1273.50 € 1348.50 DAM: 2-persoonshut voor alleengebruik benedendek (max. 5) 1 pers. € 1048.50 € 1273.50 € 1423.50 € 1498.50 DNA: 2-persoonshut bovendek 2 pers. € 749 € 899 € 999 € 1049 DAM: 2-persoonshut bovendek 2 pers. € 849 € 999 € 1099 € 1199 DAM: 2-persoonshut voor alleengebruik bovendek (max. 1) 1 pers. € 1273.50 € 1498.50 € 1648.50 € 1798.50 DNA: 3-persoonshut bovendek (max. 1) 3 pers. € 729 € 879 € 979 € 1029 DAM: Suite bovendek 2 pers. € 1099 € 1249 € 1349 € 1449
Prijsoverzicht - 2020
Hutsoort Voor Periode A Periode B Periode C Periode D Periode E Periode F 10 oktober
DNA: 2-persoonshut benedendek 2 pers. € 649 € 699 € 749 € 799 € 839 € 879 € 599 DNA: Superior 2-persoonshut benedendek / DAM: 2-persoonshut benedendek 2 pers. € 749 € 799 € 849 € 899 € 939 € 979 € 649 DNA: 3-persoonshut benedendek (max. 1) 3 pers. € 629 € 679 € 729 € 779 € 819 € 859 € 579 DNA: 2-persoonshut bovendek 2 pers. € 749 € 799 € 849 € 899 € 939 € 979 € 649 DAM: 2-persoonshut bovendek 2 pers. € 899 € 949 € 999 € 1049 € 1089 € 1129 € 799 DNA: 3-persoonshut bovendek (max. 4) 3 pers. € 729 € 779 € 829 € 879 € 919 € 959 € 629 DAM: Suite bovendek 2 pers. € 1099 € 1149 € 1199 € 1249 € 1289 € 1329 € 999
Inbegrepen in deze reis

8 dagen/7 nachten

7 x ontbijt

Verpakte lunches

7 x driegangendiner

Koffie en thee aan boord (tot 16.00 uur)

Welkomstdrankje

Gebruik van beddengoed en handdoeken

Dagelijkse reiniging van de hut

Verwarming en airco in de hut

Dagelijkse briefings

Semi-begeleide fietstochten (u fietst op eigen gelegenheid, de reisleider fietst de route ook)

Enkele korte begeleide wandelingen

Kaarten en routebriefjes voor fietstochten (1 set per hut)

GPS-routes

Gebruik van een waterdichte fietstas

Wi-Fi (beschikbaar in het restaurant – datagebruik niet inclusief)

Live muziek aan boord

SGR Garantieregeling

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Boat Bike Tours B.V. (KvK nr. 37147084) is aangesloten bij SGR. Het SGR-nummer van Boat Bike Tours is: 3734. U kunt dit controleren via www.sgr.nl.

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

Uitgebreidere dekking ten tijde van de Corona COVID-19 pandemie: “Corona-Voucher” met SGR-dekking

In het kader van de uitzonderlijke omstandigheden die het gevolg zijn van de Corona COVID-19-crisis, mogen alle geregistreerde deelnemers aan SGR zogenaamde “Corona-vouchers” afgeven als de organiserende reisorganisator vanwege ingrijpende officiële maatregelen en andere ernstige omstandigheden (overmacht) niet in staat is om een reis uit te voeren en de reis om die redenen moet afzeggen.

Dit betekent dat een Corona-voucher die door Boat Bike Tours aan de klant wordt aangeboden, valt onder de bescherming en dekking van het SGR-garantiesysteem en dat daarmee alle door een klant gedane (aan)betalingen veiliggesteld zijn, mocht de reisorganisator in financiële problemen komen.

Het bestuur van SGR heeft op 16 maart 2020 als volgt besloten:

 1. Met ingang van 16 maart 2020 beschouwt SGR door aan SGR deelnemende organisatoren uitgegeven vouchers als vallende onder de dekking van SGR in de zin van artikel 3 van de SGR- garantieregeling met inachtneming van punt 2 t/m 7 van dit besluit.
 2. Deze dekking geldt alleen als de voucher voldoet aan de door SGR voorgeschreven model voucher en slechts voor uitgegeven vouchers in geval van het annuleren van reizen in verband met het niet kunnen uitvoeren van de reis in het kader van het ontstaan van de onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het Corona virus en onder voorwaarde dat de waarde van de voucher duidelijk is ingevuld en de voucher de naam ‘corona-voucher’ bevat.
 3. De waarde van de voucher kan niet meer zijn dan de (aan)betaling die gedaan is op de reis die geannuleerd is vanwege het Corona virus en welke reis oorspronkelijk ook onder de garantie van SGR viel.
 4. De voucher dient een expliciete geldigheidsduur te bevatten van maximaal een (1) jaar na datum van uitgifte.
 5. Op de voucher dient te worden vermeld dat de garantieregeling van SGR van toepassing is.
 6. Op de website van SGR dient dit besluit te worden gecommuniceerd met duidelijke vermelding van het specifieke karakter, de tijdelijkheid en de handhaving van artikel 3 lid 10 onder g garantieregeling voor andere waardebonnen en reischeques.
 7. Dit besluit heeft een tijdelijk karakter en vervalt op 1 juni 2020 ten aanzien van de uitgifte van corona-voucher met garantie van SGR, onverminderd de mogelijkheid dat het bestuur na goedkeuring van de Raad van Toezicht deze termijn kan verlengen.

Dit besluit is goedgekeurd door de Raad van Toezicht van SGR en is gedateerd op 16 maart 2020.

Meer informatie m.b.t. Corona-Vouchers vindt u op de website van SGR.

 

Niet inbegrepen in deze reis

Koffie en thee aan boord na 16.00 uur

Drankjes

Fietshuur of huur e-bike

Huur van een fietshelm

Persoonlijke verzekeringen

Fooien (naar eigen inzicht)

Entreegelden en excursies

Kosten voor veerboten/waterbus

Reis naar/van de vertrekhaven

Parkeerkosten

Aanvullende mogelijkheden en informatie - 2021
 • Huurfiets: € 85 per week
 • Huur e-bike: €185 per week – alleen op aanvraag, beperkt aantal e-bikes beschikbaar, op tijd reserveren sterk aanbevolen.
 • U vindt een beschrijving van de fietsen als u op het schip klikt.
 • Helm: er kan een helm worden gehuurd voor €10 per week, alleen bij reservering en betaling vooraf.
 • Beperking aansprakelijkheid (schade) huurfietsen €10 per week
 • Beperking aansprakelijkheid (schade) verhuur e-bike €25 per week
 • Klik op deze link voor meer informatie.
 • Parkeren eigen fiets: € 10 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar: vooraf reserveren bij boeking)
 • Parkeren + opladen eigen e-bike: € 25 per week (slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen  beschikbaar: vooraf reserveren bij boeking)
 • Rondvaart Amsterdam: ticket voor een 1 uur durende rondvaart door Amsterdam – speciaal tarief voor onze gasten: € 14 (aan de kassa ca.: € 18). Boek uw ticket vooraf en u kunt het op  de eerste dag van de reis aan boord van uw schip afhalen.
 • Volledig begeleide fietstochten: op enkele vertrekdata met De Amsterdam (8, 15, 22 en 29 mei, 5, 12 en 19 juni, 4, 11 en 18 september) kunt u een ‘volledig begeleide’ variant boeken. Dat betekent dat u met een reisleider in een kleine groep van max. 20 gasten fietst. De toeslag voor deze ‘volledig begeleide’ optie is € 130 p.p. Indien u al de semi-begeleide reis op één van deze data hebt geboekt, dan kunt u deze ‘volledig begeleide’-optie aan uw reservering toevoegen (let op: beperkte beschikbaarheid).
 • Parkeren in Amsterdam (Valet Parking): voor meer info, prijzen en reservering klikt u hier.

 

Optionele bezoeken (entree niet inbegrepen, maar voor onze gasten met korting of gratis):

 • Delfts Blauw aardewerkfabriek
 • Bezoekerscentrum bij de molens van Kinderdijk
 • Sint Janskerk Gouda
 • Kaasboerderij Oudewater
 • Zilversmid Schoonhoven
 • Stadhuis Zaandam en meer…
Aanvullende mogelijkheden en informatie - 2020
 • Huurfiets: €80 per week
 • Huur e-bike: €180 per week – alleen op aanvraag, beperkt aantal e-bikes beschikbaar, op tijd reserveren sterk aanbevolen.
 • U vindt een beschrijving van de fietsen als u op het schip klikt.
 • Helm: er kan een helm worden gehuurd voor €10 per week, alleen bij reservering en betaling vooraf.
 • Beperking aansprakelijkheid (schade) huurfietsen €10 per week
 • Beperking aansprakelijkheid (schade) verhuur e-bike €25 per week
 • Klik op deze link voor meer informatie.
 • Rondvaart Amsterdam: ticket voor een 1 uur durende rondvaart door Amsterdam – speciaal tarief voor onze gasten: € 13 (aan de kassa ca.: € 18). Boek uw ticket vooraf en u kunt het op de eerste dag van de reis aan boord van uw schip afhalen.
 • Volledig begeleide fietstochten: op enkele vertrekdata met De Amsterdam (13 juni, 29 augustus en 12 september) kunt u een ‘volledig begeleide’ variant boeken. Dat betekent dat u met een reisleider in een kleine groep van max. 20 gasten fietst. De toeslag voor deze ‘volledig begeleide’ optie is € 125 p.p. Indien u al de semi-begeleide reis op één van deze data hebt geboekt, dan kunt u deze ‘volledig begeleide’-optie aan uw reservering toevoegen (let op: beperkte beschikbaarheid).
 • Parkeren in Amsterdam (Valet Parking): voor meer info, prijzen en reservering klikt u hier.

 

Optionele bezoeken (entree niet inbegrepen, maar voor onze gasten met korting of gratis):

 • Delfts Blauw aardewerkfabriek
 • Bezoekerscentrum bij de molens van Kinderdijk
 • Sint Janskerk Gouda
 • Kaasboerderij Oudewater
 • Zilversmid Schoonhoven
 • Stadhuis Zaandam en meer..


Beschikbare schepen voor deze reis

Motorschip De Amsterdam
max. 112 gasten
56 hutten
1 beschikbare reizen met dit schip
Motorschip De Nassau
max. 68 gasten
34 hutten
3 beschikbare reizen met dit schip

Vergelijkbare reizen

Amsterdam Rondreis.
last-minute
Noordroute Historische plekjes in Noord-Holland

Noord-Hollandse vlakke polderlandschappen

Bezoek de zandstranden van Texel

Romantische havendorpen incl. Volendam

Schip met max. 60 passagiers

Reisduur
tijd2 Created with Sketch. 8 dagen
4 stars
1 Beoordelingen
Begeleiding
 • Begeleid: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Deels begeleid: dagelijkse bespreking door de reisleider, u fietst individueel in eigen tempo, reisleider is telefonisch bereikbaar
 • Individueel: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Individueel Deels begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1
Amsterdam Enkele reis, beide richtingen mogelijk. Maastricht
last-minute
Amsterdam - Maastricht (of v.v.) Ontdek de rivieren van Nederland

Ontdek de groene rivierlandschappen

Historische steden Utrecht & Maastricht

Levendige gastvrijheid in Limburg

Schip met max. 20 passagiers

Reisduur
tijd2 Created with Sketch. 8 dagen
5 stars
1 Beoordelingen
Begeleiding
 • Begeleid: u fietst in een groep onder leiding van een reisleider
 • Deels begeleid: dagelijkse bespreking door de reisleider, u fietst individueel in eigen tempo, reisleider is telefonisch bereikbaar
 • Individueel: zonder reisleider, u fietst indivividueel, de bemanning licht vooraf de fietsroute toe
guidance Begeleid
Moeilijkheidsgraad
 • Niveau 1: eenvoudige routes, vlak landschap
 • Niveau 2: vrij eenvoudige routes door overwegend vlak landschap
 • Niveau 3: vereist meer inspanning, in overwegend heuvelachtig landschap
 • Niveau 4: voor geoefende fietsers, heuvelachtig landschap met een flinke klim
Difficulty level 1 Moeilijkheidsgraad 1

Uw gekozen reis:

Nederland: Zuidroute

Prijsopgave aanvragen

 • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
 • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
 • Hoe kunnen wij u bereiken?