Tweede persoon halve prijs | Flexibele boekingsvoorwaarden | Rekeninghoudend met Coronamaatregelen Meer informatie
Sluiten

Onze fietsen

De meeste van onze schepen hebben hun eigen stevige, stabiele en comfortabele fietsen aan boord, en er zijn een paar e-bikes beschikbaar. Wanneer een schip geen fietsen heeft, dan huren we deze. Indien u uw eigen fiets wilt meenemen, dan is het belangrijk dat u ons dat laat weten, zodat we een plaatsje aan dek kunnen reserveren.

Kenmerken
Bijna alle huurfietsen zijn traditionele toerfietsen (damesmodellen) met 7 of 8 versnellingen, handremmen en een waterdichte Boat Bike Tours-Vaude fietstas. De e-bikes zijn voorzien van een kleine elektromotor en een accu die het trappen vergemakkelijkt, maar ze hebben geen autonome aandrijving. Het is alsof u wind mee hebt;. Het is makkelijker fietsen, maar u moet nog wel steeds zelf trappen.

Let op: alle fietsen hebben normale pedalen, geen klikpedalen. Draag dus alstublieft gewone sportschoenen. Het verwisselen van de pedalen is niet mogelijk.

Eigen fiets
Laat het ons voorafgaand aan de reis weten als u uw eigen fiets wilt meenemen, zodat we een plaats aan boord voor u kunnen reserveren. Niet alle schepen zijn geschikt of ruim genoeg voor extra fietsen, dus zorg ervoor dat u dit bij ons controleert. Indien u geen eigen fiets kunt of wilt meenemen, is het belangrijk om bij de reservering uw huurvoorkeuren in te vullen. In dat geval kunnen wij u een fiets bieden die geschikt is voor uw lengte.

Eigen zadel
Indien u overweegt om uw eigen zadel mee te nemen, controleer dan altijd vooraf of het mogelijk is om deze op een van onze huurfietsen te installeren. Let op: dit is alleen mogelijk in uitzonderlijke situaties, na een controle door ons, en met een herbevestiging van onze kant. Wij willen teleurstellingen of technische problemen bij aankomst voorkomen.

Inbegrepen bij Premium Reizen
Indien u een Premium Reis hebt geboekt (met vertrek in 2021) en een fiets of e-bike hebt gehuurd, zijn de fietshelm en een ‘beperking van aansprakelijkheidsschade en -verlies‘ van uw gehuurde fiets/e-bike bij de huurprijs van de fiets/e-bike inbegrepen. Deze service is niet inbegrepen in de huurprijs van de fiets voor onze tochten zonder premium label. U kunt kiezen of u een helm wilt huren en/of een extra beperking van de aansprakelijkheid wilt opnemen.

Prijsopgave aanvragen

  • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
  • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
  • Hoe kunnen wij u bereiken?