Tweede persoon halve prijs | Flexibele boekingsvoorwaarden | Rekeninghoudend met Coronamaatregelen Meer informatie
Sluiten

Veilig én comfortabel reizen in tijden van het Coronavirus

We zijn weer begonnen!

Na vele maanden wachten zijn onze reizen op zaterdag 20 juni onder een stralende hemel eindelijk weer begonnen! We zijn zo blij dat we eindelijk weer gasten aan boord kunnen verwelkomen en ze te kunnen meenemen naar alle mooie bestemmingen op onze fiets-vaarvakanties. Het is heerlijk om actief buiten te zijn en te genieten van de prachtige omgeving.

Reizen in Europa

Gelukkig is de situatie van Covid-19 in Noordwest-Europa zo goed als onder controle en is reizen tussen de meeste Europese landen weer mogelijk. Veel landen hebben hun lock-down maatregelen grotendeels opgeheven en de sociale en economische activiteiten zijn hervat. Slechts enkele reisbeperkingen zijn nog van kracht. De laatste update vindt u op de site van de Rijksoverheid.

Corona protocol

We zijn ons er natuurlijk van bewust dat we voorzichtig moeten zijn en alle mogelijke voorzorgsmaatregelen moeten nemen. Daarom biedt ons Corona-protocol een belangrijke bijdrage aan gezondheids- en veiligheidsmaatregelen op al onze reizen. We hebben alles zorgvuldig overdacht en werken nauw samen met lokale autoriteiten en de overheid om veilig te kunnen varen.
Corona Protocol

Hoe is het op de eerste reizen?

Om daar achter te komen vroegen we de gasten om feedback en spraken we met een aantal reisleiders. We zijn gelukkig met de vele positieve reacties, waarbij onze gasten vertellen hoe comfortabel ze zich voelen en hoe blij ze waren om weer te reizen. Ons streven is het bieden van een droomvakantie aan onze gasten – zodra ze er klaar voor zijn. En wanneer u er klaar voor bent, zullen we er voor u zijn.

Wilt u alvast een vakantiegevoel krijgen? Hieronder vindt u de video van onze eerste reizen van het seizoen. Zie hoe deze gasten hun langverwachte vakantie hebben ervaren!

Enthousiaste reacties

Dit is wat onze eerste gasten zeggen:
We waren de eerste gasten die de reis mochten maken ondanks corona en kunnen de reis ten zeerste aanbevelen. De hygiënemaatregelen waren overtuigend, wij voelden ons te allen tijde veilig zonder noemenswaardig gehinderd te worden. ’t Wapen fan Fryslân is een geweldig schip met veel comfort. De kok Alex is uitstekend, ze verraste ons steeds weer met haar creatieve gerechten. Hartelijk dank voor een heerlijke week!
Helga en Frank, Sail & Bike Waddenzee reis

Lees hier meer gastbeoordelingen

Blog: Eindelijk weer vakantie!

Reisleiders Ilse en Francien zijn zo blij weer op pad te zijn. Ze vertellen over hun ervaringen met het begeleiden van een van de eerste tochten op de Best of Holland reis, en waarom een fiets-vaarvakantie tegenwoordig de perfecte manier is om te reizen.

Lees het hele interview

Krijgt u spontaan reiskriebels?

We bieden een aantal prachtige last-minute aanbiedingen. Wilt u toch liever wachten? Bekijk dan de reizen die in 2021 gepland staan. Alle data zijn boekbaar. Hieronder vindt u een aantal van onze favorieten:

Bekijk onze last-minute aanbiedingen

 

Hier vindt u de laatste informatie voor een veilige en comfortabele reis in tijden van het Coronavirus

Prijsopgave aanvragen

  • Graag zo specifiek mogelijk aangeven. Indien u dit nog niet exact weet, dan graag maand/ periode aangeven.
  • Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of andere aanvullingen?
  • Hoe kunnen wij u bereiken?